Muziek

Welke muziek kan u verwachten?

Elk feest wordt gedraaid op maat van de klant, uw muziekkeuze staat bij ons centraal.De beste muziek classics van vroeger en nu.

Uw favoriete muziek ?

Heeft u een favoriete artiest?
of gewoon een mooie herinnering aan een bepaald nummer?
wanneer wij uw muzieksmaak kennen, kunnen wij deze laten doorschijnen tijdens het feest.
Een suggestielijst kan gerust

Hoe muziek de sfeer maakt

Sommige Dj’s kijken meer naar hun mengpaneel dan naar het publiek. Muziek maakt de sfeer.Vanaf het moment dat de gasten binnen komen is de muziekkeuze en het volume belangrijk.Wij zien dit als een soort warming-up zodanig dat de mensen in de juiste stemming komen, zo creëren wij een leuke sfeer.

Verzoeknummers

Het is leuk om te horen welke nummers uw gasten willen horen en wij doen hen graag een plezier.Uiteraard kunnen we dit niet altijd direct doen, maar de aangevraagde nummers komen zeker aanbod.Onze visie wij draaien voor de mensen en niet voor onszelf.

Installatie

Wij gebruiken enkel professioneel materiaal, dit door ons aangekocht en gebruikt: Pioneer – Hk audio – audiofocus – chauvet – sennheiser – ayra-apple. Apparatuur wordt regelmatig onderhouden en na elke draaiopdracht gecontroleerd. Voor grotere events voorzien wij gepast materiaal en is er een samenwerking met WAVE AUDIO www.waveaudio.be